Grup yolunda asfalt yol çalışması

11 Aralık 2020 Cuma

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz tarafından Yıldız - Düzlük – İlyaslı Mahalleleri grup yolunda asfalt yol çalışması gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerimiz Enver İskenderoğlu ve Ahmet Salih Birincioğlu ile birlikte İlyaslı Mahallemize giderek çalışmaları yerinde incelediler.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemizin en işlek gurup yollarından birisi olan Yıldız - Düzlük - İlyaslı Mahallelerimize ulaşımı sağlayan grup yolu asfaltlanıyor. Bu önemli hizmetin ilçemize gelmesini sağlayan ve bizlere her konuda destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.