Gururumuz oldular

09 Şubat 2018 Cuma

Trabzon il birincisi olarak bölge müsabakalarına katılmaya hakkı kazanan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Masa Tenisi Takımı, Erzincan da yapılan bölge müsabakaların da tüm rakiplerini yenerek bölge birincisi oldu.

7-8-9 Şubat tarihlerinde düzenlenen ve 13 il birincisinin katıldığı okul sporları genç erkekler masa tenisi bölge grup müsabakalarında namaglup bölge şampiyonu olan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Masa Tenisi Takımı bu sonuçla 23-25 Şubat tarihlerinde Nevşehir’de yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hakkı kazandı.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta alınan başarıdan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Masa Tenisi Takımımızın bu başarısı hepimizi gururlandırmıştır. Okulumuzun idaricilerini, öğretmenlerini, Antrenör Yavuz Çalış’ı, sporcu gençlerimizi ve emeği gecen herkesi kutluyor, Türkiye finallerinden başarılar diliyorum” dedi.