Hafız Muhammet Saka Hocamızla gurur duyduk

20 Nisan 2023 Perşembe

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclisi Üyelerimizi Enver İskenderoğlu, Metin Ali Karadeniz, Yusuf Sağlam, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Koyun, AK Parti Vakfıkebir Kadın Kolları Başkan Vekili Binnur Kum, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Esin Turan ve Nebahat Albayrak ile birlikte TRT tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerimi Güzel okula yarışmasında Türkiye birincisi olan Vakfıkebir Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı Hafız Muhammet Saka’yı belediyemizde ağırlayarak başarısından dolayı kutladılar ve hediyesini verdiler.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “TRT tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerimi Güzel okuma yarışmasında Türkiye Birincisi olarak hepimizi gururlandıran Vakfıkebir Merkez Yeni Camimizin Müezzin Kayyımı Hafız Muhammet Saka Hocamızı tebrik ediyorum. Kendisini yetiştiren, emek veren anne babasından, hocalarından Allah razı olsun. Rabbim yolunu, bahtını açık eylesin” dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta ise birincilik ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan’ın elinden alan Hafız Muhammet Saka ile bir süre sohbet ederek yarışma ve sonrasındaki anılarını dinledi, büyük başarısından dolayı tebrik etti.