Halkla ilişkiler ve iletişim konulu seminer düzenlendi

29 Mart 2022 Salı

Vakfıkebir Belediyemiz ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği işbirliğiyle, konuşmacı olarak Prof. Dr. Recep Bozdoğan’ın katıldığı 'Halkla İlişkiler ve İletişim' konulu bir seminer düzenlendi.

Vakfıkebir Fen Lisesi Pansiyonu Saloununda düzenlenen seminere Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın yanı sıra Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Vakfıkebir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, Vakfıkebir Belediyemizin Birim Müdürleri, daire amirleri, muhtarlar, belediyemizin çalışanları, okul müdürleri ve öğrenciler katıldılar.