Hayırlı olsun dediler

24 Eylül 2021 Cuma

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Belediye Meclisi Üyelerimiz ile birlikte yeni görevine başlayan Vakfıkebir Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Hepimizin ortak amacı Vakfıkebir ilçemize hizmettir. Biz bütün kurum amirlerimizle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Sizinle aynı şekilde çalışarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vakfıkebir Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan ise, “Vakfıkebir Belediye Başkanımızın, tüm siyasi partilerimizi temsil eden Belediye Meclisi üyelerimizle birlikte bizi ziyaret gelmesinden büyük mutluluk duydum. Bu tablo Vakfıkebir İlçemizdeki birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. Nazik ziyaretleriniz dolayısıyla her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.