Hediyelerini aldılar

05 Nisan 2022 Salı

Antalya’nın Finike İlçesi Atatürk İlkokulu’nda öğretmen olarak görev yapan Vakfıkebirli Hemşehrimiz Emine Karataş ve yine aynı okulda görev yapan öğretmen Meryem Güleç’in koordinatörlüğünde Finike Kaymakamı Zafer Sağ, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun ve Finike Atatürk İlkokulu Müdürü Fahrettin Demirdal’ın destekleriyle Vakfıkebir Fevziye İlkokulu’nda öğrenim gören çocuklara gönderilen hediyeler Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın’ın katılımıyla çocuklara dağıtıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde gönderilen hediyeler ve mektuplar Vakfıkebir Fevziye İlkokulu’nda öğrenim gören çocuklar tarafından büyük bir heyecanla ve mutlulukla açıldı.

Hediyelerin dağıtımı sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “ Fevziye İlkokulu’na hediyeler gönderen Finike Atatürk İlkokulu’nda öğrenim gören çocuklarımıza, aynı okulda görev yapan öğretmenler Hemşehrimiz Emine Karataş’a, Meryem Güleç’e destek veren Finike Kaymakamı Zafer Sağ’a, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ’ye, Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun’a ve Finike Atatürk İlkokulu Müdürü Fahrettin Demirdal’a çok teşekkür ediyor, selamlarımızı gönderiyoruz. Mübarek Ramazan ayının içerisindeyiz. . Bugün benimde öğrenim gördüğüm Fevziye İlkokulu’ndaki çocuklarımıza gelen hediyelerini dağıtıyoruz. Hediyeleşmek sünnettir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet, “Hediyeleşin, Çünkü hediye sevgiyi artırır. Kalpteki kötü hisleri giderir” buyurmuştur. Hediyeler kadar içerisinden çıkan mektuplar da çok değerli. Çocuklarımız okuyarak cevap yazacaklardır. İnternet aracılığıyla Finike’deki kardeşleri ile birbirilerini gördüler. Onlar için unutulmaz bir anı oldu. Bu bir gönül köprüsü kurmaktır. Finike ile Vakfıkebir arasında bu köprüyü kurduk. İnşallah bundan sonrada bu kardeşlik ve gönül bağı devam edecektir” dedi.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ise, hediyeler dolayısıyla emeği gecen herkese teşekkür ederek, karşılıklı gönül birlikteliğinin bundan sonrada süreceğini ifade etti.