İlçemize doğalgaz geliyor

25 Kasım 2022 Cuma

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın ilçemize verdiği bir söz daha gerçekleşiyor. Vakfıkebir halkımızın merakla beklediği doğalgaz ilçemize geliyor.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyemiz Enver İskenderoğlu ile birlikte Çamlık Sahil Mahallemizde başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde incelediler.

İncelemelerinin ardından kısa bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Halkımızın merakla beklediği doğalgaz çalışmaları başladı. İnşallah önümüzdeki yıl (2023) kış ayalarına kadar ilçe merkezimizin büyük bir kısmına doğalgaz vermeye başlayacağız. Vakfıkebirimize hayırlı olsun” diye konuştu.