İncelemelerde bulundular

11 Ocak 2022 Salı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, Vakfıkebir Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Bekir Bişiren, Vakfıkebir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Çivil ve Fen İşleri Müdürümüz Mustafa Kemal Bulut’un katılımıyla ilçemizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundular.

Yapılan toplantının ardından sırasıyla suni çimi, tribünleri, soyunma odaları ve tel örgüleri yenilenen sahil stadyumunda, tribünleri ve tel örgülerinin yenilenmesi planlanan Vakfıkebir İlçe Stadyumunda, kapalı spor salonunda, KYK Adnan Demirtürk Öğrenci Yurdundan ve Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundular.