Kadınlarımız bir gün değil hergün hatırlanmalı

08 Mart 2018 Perşembe

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sosyal Hizmetler Vakfıkebir Şubesi tarafından Gençlik Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, şehit annelerinin, eşlerinin ve tüm kadınların günlerini kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Hanım kardeşlerimiz, sadece bugün değil hergün hatırlanması gereken toplumun temel taşlarıdır. Her zaman şunu söylerim; kadının desteklemediği hiçbir projenin veya öğenin başarıya ulaşması mümkün değildir. Gönül isterdi ki, yeni nesillerimizi yetiştiren, emek veren siz değerli hanım kardeşlerimiz toplumda hak ettiği değeri ve saygıyı görsünler. Ancak zaman zaman kendini bazı bilmezlerin yüzünden incitici davranışlar oluşabiliyor. Bu konuda hepimize görevler düşmektedir. Bizler sizlerin her zaman yanınızda ve desteksiniz olacağız” dedi. Daha sonra sözalan Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta’da konuşmasında tüm kadınların bu anlamlı gününü kutladı.