Kapalı yüzme havuzu inşaatı başlıyor

05 Şubat 2021 Cuma

Vakfıkebir ilçemizde yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun yapımı için Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Fen İşleri Müdürümüz Mustafa Kemal Bulut ve yüklenici firma Kalem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret yetkiliklerinin katılımıyla sözleşme imzalandı.

İlçemizde Hürriyet Mahallesinde, Kapalı Spor Salonumuzun bulunduğu alanda yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 7 ayda tamamlanarak hizmete girecek.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Söz verdiğimiz bir hizmeti daha Vakfıkebir’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzme havuzu konusunda ilçe halkımızın özellikle bayanlarımızın ve çocuklarımızın beklentileri vardı. Yüzme havuzumuz yeni yüzme öğrenecek olan çocuklarımıza da ev sahipliği yapacak. Vakfıkebirimize hayırlı olsun. Bu yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Bahar Ayvazoğlu’na, Sayın Salih Cora’ya, Spor Toto Teşkilat Başkanı Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.