Karadağ yolu ihale ediliyor

01 Ağustos 2022 Pazartesi

Vakfıkebir - Karadağ Yaylası bağlantı yolunda Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve Vakfıkebir Belediyemiz tarafından ortaklaşa malzemeli bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışması yapılacak.

Deregözü Mahallesinden, Karadağ Yaylasına kadar olan yol güzergahı ve ara oba yollarını kapsayacak olan 20 kilometrelik malzemeli bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışması için bugün itibariyle Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği tarafından ihale ilanını çıkılarak 15 Ağustos itibariyle ihalenin yapılması planlanıyor. İhalenin kesinleşmesiyle birlikte Ağustos ayı sonu itibariyle başlayacak olan çalışmalar en geç iki ay içerisinde tamamlanacak. Vakfıkebir Belediyemiz çalışmalara malzeme kırıp hazırlayarak destek olacak.