Kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor

22 Kasım 2017 Çarşamba

Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezi ve Belediyemiz işbirliği ile hazırlanan "Bebişler Karnavalı" adlı oyun ilçede eğitim-öğretim yapan tüm ilkokul öğrencilerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Vakfıkebir Gençlik Merkezinde sahnelenen oyun; masal şenliğine katılan bir grup öğrencinin başka bir ekip tarafından masalının çalınması ve kendi masalları gibi sunulup şenliğe katılmaları sonucunda bütün yaptıklarının ortaya çıkmasını konu alıyor. Usta Öğretici Lale İskenderoğlu oyunla çocuklara yalanın ve emek hırsızlığı yapmanın olumsuz etkileri, iyilerin mutlaka gerçek kazananlar oldukları anladıklarını söyledi. Oyunda; Yunus Emre Cis ( Düzenbaz masalcı, Avcı, Yaşlı Adam), Yıldız Cemre Cis ( Annişko), Ceyda Selin Pank ( 2. Çocuk), Beyza Çilingir ( 1. Çocuk), Buğlem Çilingir ( Tavşan), Maide Kader Çalış ( Zayıf Komik), Arda Sami Öztürk ( Yalancı), Elasu Yayla ( Şakacı), Yavuz Ayhan ( Masalcı Dede Meryem Garip ( Şişman Komik) rol alıyorlar. Vakfıkebir HEM Müdür Yardımcısı Mustafa Dal’da oyunu izleyerek öğrencilere destek oldu.