MHP’lİ Belediye Başkanlarını ağırladık

28 Haziran 2021 Pazartesi

Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelerek, ilçemizde konaklayan 30 Milliyetçi Hareketi Partili (MHP) Belediye Başkanı, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında misafir belediye başkanlarına Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukuz, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mumin Nuhoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun eşlik ettiler.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, çeşitli ziyaretlerde bulunarak yöremizin turistik yerlerini gezecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlarına Osmanlı Belgeleri’nde Vakfıkebir isimli kitabımız ile birlikte ilçemize özgü bazı hediyeler verdi.