Minik Eller Hünerlerini Sergilediler

09 Temmuz 2018 Pazartesi

Hünerlerini Sergilediler

Vakfıkebir Gençlik Merkezi ile Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği piyano kursunda piyano çalmayı öğrenen 12 öğrenci Gençlik Merkezi salonunda hünerlerini sergilediler. Belediye Başkanımızı Muhammet Balta’ da etkinliği izledi. Belediyemiz tarafından Gençlik Merkezine kazandırılan piyanoda eğitim gören öğrencilerin velileri Başkanımızın her zaman çocukların ve gençlerin eğitimine büyük desten verdiğini ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Şunu buradan çok rahatlıkla söyleyebilirim ki! Biz hem Ülkemizin hem de ilçemizin geleceğinin yetişmiş nesillerden geçtiğine inanıyoruz. Göreve geldiğimizden bu güne kadar eğitim alanında ne zaman bize ihtiyaç duyulmuşsa o platformda hep destek olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Merve hocam bize gelerek bu projeden bahsetmişti. Bizlerde seve seve destek olacağımızı ifade ettik. Asıl başarı onlarındır. Bu ilçenin Belediye Başkanı olarak kamu ve belediye imkanları ile bu güne kadar 4 yıl içerisinde 170 milyon TL Yatırım yaptık. Ama bunların hiçbiri bu akşamki kadar beni mutlu etmedi. Bütün yorgunluğumu şu iki saatlik süre içerisinde attım. Çocuklarımıza böyle bir etkinliğe merak saldıkları için ve ailelerine de destek olduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler çocuklarımızın gelişiminde önemli etken olacaktır.” dedi.