Millet Bahçesi Vakfıkebir’e değer katacak

30 Aralık 2019 Pazartesi

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclisi Üyemiz Fatih Sivri ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yalıköy Mahallemizde yapımı devam eden Ekmek Temalı Millet Bahçesinde incelemelerde bulundular.

Burada bir açıklama yapan Balta, “Ortahisar ilçemiz de Avni Aker, Akçaabat’ta Fatih Stadı, Vakfıkebir’de 32 dönümlük bu alanda Millet Bahçelerimiz yapılmakta. 2020 Yılında bölge insanımızın hizmetine sunulacak şekilde inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Karadeniz Bölgesi olarak Sahil kenarında tek Millet bahçesi Vakfıkebir’imizde yapılmakta. Buranın ayrı bir özelliği de Ekmek temalı bir Millet Bahçesi olmasıdır. İçerisinde ekmek müzesi, millet kıraathanesi, yürüyüş yolu olacak. Yap işlet devret modeli ile de bir restorant olacak. Bu hizmetin buraya kazandırılmasında Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Belediyemizin kasasından hiçbir meblağ çıkmadan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın finanse ettiği bir hizmet olacaktır. İlgili firmada Belediye ile organize bir şekilde titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. 2020 yılı içerisinde Millet Bahçesine Vakfıkebirli hemşerilerimiz kavuşmuş olacak” diye konuştu.