Milletvekilimiz başkan seçildi

05 Aralık 2017 Salı

AK Parti Trabzon Milletvekilimiz, ilçemizin evladı Muhammet Balta Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı seçildi. Belediye Başkanımız Muhammet Balta’da Ankara’ya giderek bu önemli günde Milletvekilimiz Muhammet Balta’ya destek oldu.

Ayrıca AK Parti İlçe Başkanımız Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu’da bu tarihi günde Ankara’da milletvekilimizin yanında oldular.

AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığı görevini Gümüşhane Milletvekilimiz Cihan Pektaş' tan devraldı. AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora ve Belediye Başkanımız Muhammet Balta’da devir teslim törenine katıldılar.

Milletvekilimiz Muhammet Balta yaptığı açıklamada; “TBMM Çevre komisyonu başkanlığı seçimini gerçekleştirdik. Çevre Komisyonu başkanlığı görevine bizleri aday gösteren AK Parti grubuna ve oylarıyla bizleri başkanlığa seçen komisyon üyelerine canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Milletvekilimizi kutluyor görevinde başarılar diliyoruz.