Milli eğitim camiasından başkanımıza teşekkür ziyareti

29 Kasım 2018 Perşembe

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ve ilçemizdeki eğitim kurumlarının müdürleri Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek eğitim kurumlarına ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, “Başkanımızdan hiçbir dönem görmediğimiz kadar destek aldık. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarından, eğitim materyalleri ve ulaşım ihtiyaçlarına kadar ne ihtiyacımız olmuşsa bizleri hiçbir zaman boş çevirmemiştir. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Göreve geldikten sonra okullarımızın ihtiyaçları, çocuklarımızın geleceğe hazırlanması konusunda var olan tüm imkanlarımızı kullanma gayreti içerisinde olduk. Hem soysal kültürel faaliyetler hem de eğitim alanındaki ihtiyaçlarında çocuklarımızın yanında olmaya çalıştık. Asıl önemli olan öğrencilerimizin, sizlerin başarısıdır. Bu konuda sizleri tebrik etmek istiyorum. Vakfıkebirimiz son yıllarda eğitimde önemli başarılar kazanmaktadır. Toplumumuzda gördüğümüz en büyük eksiklik sevgi ve saygıdır. Maalesef günümüzde bu konuda erozyona uğradık. Fiziki mekanları en güzel şekilde yaparız. Bu fiziki mekanların üzerinde birbirini seven ve saygı duyan insanlar dolaşmıyorsa hiçbir anlamı yoktur. İyi ve kaliteli insanlar yetiştirmemiz lazım. Aile ile öğretmenler birlik olursa kaliteli insanlar yetişir. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Ziyaretinizden büyük mutluluk duydum. Bu nazik davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.