Milli takımımızı ağırladık

15 Ekim 2022 Cumartesi

????????İLÇEMİZ İÇİN TARİHİ GÜN - MİLLİ GURUR

????????Vakfıkebir ilçemizde bugün milli bir müsabaka oynandı.

????İlçe Stadyumumuzda oynanan Avrupa 15’li Ragbi Konferans 2. Ligi Güney Gurubu karşılaşmasında Büyük Erkekler 15 li Ragbi Milli Takımımız, Sırbistan’a 23-6 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı da 13-3 Sırbistan lehine sonuçlandı.

????Müsabakayı, Vakfıkebir Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Vakfıkebir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil, Vakfıkebir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, siyasi parti ilçe başkanları, Belediye Meclisi Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımız izlediler.

????Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan’a, milli takımımızın teknik heyetine, sporcularına, Sırbistan Milli Takımının teknik heyetine, sporcularına ve protokol üyelerine Vakfıkebir Ekmeğimizi hediye etti. Vakfıkebir Ekmeğimizi çok beğendiklerini ifade eden Milli Takımımızın ve Sırbistan Milli Takımının sporcuları sahada ekmeğimizi tattılar.