Muhtarlara iftar yemeği

20 Nisan 2023 Perşembe

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, muhtarlarımızla iftar yemeğinde biraraya geldi.

İftar yemeğine; TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, belediye meclisi üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız katıldılar.

İLÇEMİZDE YAPILAN BÜTÜN HİZMETLERDE EMEĞİ VE KATKISI VAR

????Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, iftar yemeğinde muhtarlarımıza hitaben yaptığı konuşmada, “Sizlerle saygı ve sevgi çerçevesinde büyük bir uyum içerisinde çalışarak mahallelerimize hizmet ediyoruz. Katılımlarınız ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu akşam aramızda bulunan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’nın ilçemizde yapılan bütün hizmetlerde emeği ve katkısı vardır. Sayın Milletvekilimize yaptığı hizmetlerde dolayı ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

????Vakfıkebir Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan; “ Sayın Milletvekilimizin İl genel Meclisi Üyeliğinden bu noktaya gelmesi büyük bir başarı hikayesidir. İlçemize çok sayıda eser bıraktı. Hizmet adına Vakfıkebir’imize verdiği katkılardan dolayı kendisinden Allah razı olsun. Eser bırakan insanlar her zaman değerlidir. Allah yolunu bahtını açık etsin” diye konuştu.

ALNIM AÇIK BAŞI DİK BİR ŞEKİLDE KARŞINIZDAYIM

????TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta ise; “Hayatım boyunca hiçbir zaman ben demedim. Ben şunu yaptım bunu yaptım demedim. Komandara’dan kalktım okudum mühendis oldum, siyasete atıldım. Devletimizi, milletimizi her alanda temsil etme imkanımız oldu. Allah’a şükürler olsun 30 yıllık siyaseti hayatımda onurumla karışışınızdayım. Alnım açık başı dik bir şekilde karşınızdayım. Vicdanım çok rahat. 14 Mayıs’ta görevimiz bitecek ama ömrümüz boyunda devletimize hizmet edeceğiz. Mutlulukla yeni milletvekili arkadaşlarıma bayrağı devredeceğim. Hizmetler bitmez. Her türlü görev verildi, hiçbir görevde kaçmadım. Devletimizin malını namusum gibi korudum. Bu kardeşiniz buradan nasıl gitmişse öyle karşınızdadır. Bu kardeşiniz Trabzon’da, Ankara’da 81 vilayette iz bırakmıştır. Sadece Trabzon’daki insanlarımızın değil ülkemizin her tarafındaki hemşerilerimizin milletvekili oldum. Bürokraside her kapı bize sonuna kadar açıktır. Bu can bedende olduğu sürece her zaman Muhammet Balta evladınız sizlerin yanındadır. Siyasi hayatım boyunca yapılacak işe yapılır, olmayacak işe de olmaz dedim. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum. Olumsuz söylemlerde bulunanlara da helal ediyorum. Verilen destekleri hiçbir zaman unutamam. Bu desteklerle Trabzon gibi bir şehirde 3 dönem milletvekili olma onuruna ulaştım. Destek veren vermeyen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.