Muhtarlardan başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

16 Ocak 2019 Çarşamba

VAKFIKEBİRİMİZE YAKIŞAN BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRMEMİZ LAZIM

Mahalle muhtarlarımız Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Başkanımıza yeniden AK Parti’den Belediye Başkan Adayı gösterilmesi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek ve getirdikleri hediyeyi takdim ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Belediye meclisi üyelerimizle, muhtarlarımızla çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Bu süreçte çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduk. Belediye çalışmalarına verdiğiniz desteklerden ve şahsıma gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlarımız varsa hakkınızı helal edin.

Kırsal ve merkez mahallerimizde çok önemli hizmetlere imza attık. Kırsal da il genel meclisi döneminde yapılacak olan 30 yıllık hizmetleri 5 yılda yaptık. Zaman aman kırsalda çok iyi hizmetler yapıldı ancak merkezde yapılmadı söylemleri oluyor. Merkez mahallelerimizin tümünde beton, asfalt yol, sanat yapısı, altyapı, kanalizasyon, parke taşı döşeme çalışmaları ile çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik.

Ne kadar hizmet yaparsak yapalım vatandaşlarımız her zaman bizlere yapılmayanları söyleyecektir. Hizmet çıtası yükseldikçe beklentilerde o derece yüksek oluyor.

Seçim süreci içerisindeyiz. Seçimin, ilçemizde karşılıklı sevgi, saygı içerisinde geçmesi, herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden sonuçlanması en büyük temennimizdir. 1 Nisan’da hep birlikte yine bu memlekette yaşayacağız. 2014 yılında çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Aynı güzelliklerin bu dönemde de yaşanması en büyük arzumuzdur. Bu konuda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Vakfıkebir’imize yakışan bir seçim süreci geçirmemiz gerekiyor. Ziyaretinizden dolayı son derece mutluluk duydum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ise, “Başkanımız hem ilçemiz hem de bizler için büyük bir şanstır. Mahallelerimize çok büyük yatırımlar yaptı. Hiçbir zaman hizmetlerini oy dağılımına göre yapmadı. Kimseyi ayırmadı. Kendisine ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da kendisiyle yola devam etmek istiyoruz. Başkanımızın arkasındayız. Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.