OSB yolu için büyük müjde

28 Şubat 2019 Perşembe

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayacak olan ve yaklaşık olarak 60 milyon TL’ye mal olması beklenen yeni bağlantı yolu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından 2019 yılı içerisinde ihalesinin yapılması için talimat verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta,“Vakfıkebir OSB’ye ulaşım, 4,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş olarak ilçemizin imar planlarına işlediğimiz, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından karayolları standartlarına uygun şekilde projelendirilen bağlantı yolu ile sağlanacaktır. Daha önce karayolları ağına alınan ve yaklaşık ihale bedeli 60 milyon TL olan bağlantı yolu ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan tarafından 2019 yılı içerisinde ihale yapılması için talimat verilmiştir. İlçemize hayırlı olsun. Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Yaklaşık olarak 20 yıllık bir mazisi bulunan ve bir hayal olarak görülen Organize Sanayi Bölgemiz de bugün bacalar tütmeye hazırlanıyor. OSB’miz için geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına da ayrıca teşekkür ederim” dedi.