OSB yolu ihaleye çıktı

28 Haziran 2019 Cuma

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemize ulaşımı sağlayacak olan yeni bağlantı yolunun ihalesi 17.07.2019 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.
OSB’ye ulaşımı sağlayacak olan 4,5 kilometre uzunluğundaki yeni bağlantı yolu Belediyemiz tarafından hazırlanan imar planlarına; 25 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş olarak işlenmiş, geçtiğimiz Aralık ayında da karayolları ağına alınmıştı. Vakfıkebir Organize Sanayi İl Yolu; toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı (BSK) işlerinin yapılması işine ait ihale 17.07.2019 tarihinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünde yapılacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak ve çalışmalar en geç 850 gün içerisinde tamamlanacak.
Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemizin yılladır hasretle beklediği ve bir hayal olarak görülen Organize Sanayi Bölgemiz de bugün bacalar tütmeye hazırlanıyor. OSB’miz için geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.