OSB’de parsel tahsisleri başlıyor

03 Haziran 2021 Perşembe

Altyapı, elektrik şebekesi ve yeni yol yapım çalışmaları devam eden Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde parsel tahsisi talebinde bulunan firmalarla kaymakamlık toplantı salonunda bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vakfıkebir Kaymakamımız Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Duygu Sağlam, Yönetim Kurulu Üyeleri; TTSO Meclis Üyesi Şaban Bülbül, YİKOB İdari ve Mali İşler Müdürü Arslan Malkoç ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Enver İskenderoğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda Organize Sanayi Bölgesinde parsel tahsisi talebinde bulunan yatırımcılarla tek tek görüşülerek yapmak istedikleri yatırımlar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Toplantı ile bilgi veren Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta; “Organize Sanayi Bölgemizde altyapı çalışmaları planlanan şekilde sürüyor. Elektrik şebekesi yapım işinin yer teslimini yaptık. Saha çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanılacak. Diğer yandan organize sanayi bölgemize ulaşım sağlayacak olan yeni yol güzergahında yüklenici firma tarafından sondaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. Tüm bu çalışmalar yapılırken bizlerde Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak bugün parsel tahsis talebinde bulunan yatırımcılarımızla yüz yüze görüşerek yapmak istedikleri yatırımların detaylarını konuştuk. Parsel tahsisine ilişkin şartlarımızı ilettik. Kısa bir süre içerisinde parsel tahsis sözleşmelerini imzalamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.