Ödül töreni ile sona erdi

25 Mart 2022 Cuma

Vakfıkebir İlçe Stadyumumuzda düzenlenen, 22 ilden, 50 takım ve 700 sporcunun katıldığı Okullararası Gençler Türkiye Rugby Şampiyonası oynanan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.

Şampiyona sonucunda kızlarda; Diyarbakır Ergani MTAL, erkeklerde Ankara Dede Korkut AL şampiyon oldular. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta dereceye giren takımların hocalarına, sporcularına ve hakemlere Vakfıkebir Ekmeğimizi hediye etti.

Törende konuşan Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Vakfıkebir’de çok güzel bir organizasyon düzenlendiğini ifade ederek, derece giren takımları kutladı, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya gösterdiği yakın ilgi alaka ve ev sahipliği için teşekkür etti.

Ödül törenine Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Rize Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Rize Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyemiz Enver İskenderoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ veVakfıkebir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil katıldılar.

Turnuva sonucunda dereceye giren takımlar şöyle oluştu; Kızlarda; 1. Diyarbakır Ergani MTAL, 2. Konya SL, 3. Kastamonu Sevim Tokatlı MTAL, 4. Samsun Hasan Çakın MTAL.Erkeklerde; 1.Ankara Dede Korkut AL, 2.Ankara Şehit Büyükelçi Danış Tunalıgil MTAL, 3. Samsun Necati Akçağlılar AL, 4. Kocaeli Hayrettin Gürsoy AL.