Özel öğrencilere özel destek

08 Kasım 2018 Perşembe

Belediyemizin desteğiyle, İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İMKB METEM’in ortaklaşa düzenlediği, Özel Öğrenciler Yüzme Öğreniyor Projesinin protokolü Vakfıkebir Kaymakamlığında düzenlenen bir törenle imzalandı.
İmza törenine, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Ali Civil, İMKB METEM Müdürü Cemile Kahyoğlu katıldılar. Proje kapsamında İMKB METEM’de öğrenim gören özel öğrencilere yüzme öğretilecek. Belediyemiz özel öğrencilerin malzeme ihtiyaçlarını karşılaşmanın yanı sıra araç desteği de verecek.