Polisimizin gurur günü

10 Nisan 2018 Salı

Tük Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümü ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Cumhuriyet Savcıları Emre Okur, Songül Altıparmak, İbrahim Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, sivil toplum örgütü başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar. Atatürk anıtına çelenk sunan Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından ilçe emniyet müdürlüğü binası önünde tebriklerin kabulü ile program sona erdi. Vakfıkebir Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri de emniyet müdürlüğü binası önündeki törene katılarak programa renk kattılar ve hazırladıkları hediyeyi Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu’na verdiler..