Sağlık çalışanlarımıza moral verdiler

14 Mayıs 2020 Perşembe

Vakfıkebir İlçemizde hemşireler günü dolayısıyla Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde bir moral programı düzenlendi. Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant’ın talebi üzerine Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın daveti ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu tarafından hastane bahçesine gönderilen Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı burada marşlar ve şarkılar söyleyerek çok büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına moral verdiler.
Hastane bahçesinde bando takımına alkışlarla eşlik eden sağlık çalışanları unutulmaz bir gün yaşadılar. Programın sonunda Hastane Başhekimi Dr. Aydın Kant hemşirelerle birlikte şarkı söyledi.
Programı Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, Hastanenin İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, Sağlık Bakımı Hizmetleri Müdürü Nilgün İskenderoğlu’da izleyerek hemşirelere ve sağlık çalışanlarına destek oldular.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Vakfıkebir Devlet Hastanemizin bahçesinde, ‘Hemşireler Günü’ dolayısıyla düzenlenen organizasyona Büyükşehir Belediyemizin Bando Takımını göndererek programa büyük bir renk katan, sağlık çalışanlarımıza moral veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.