Sahil projemiz için dev adım

24 Kasım 2017 Cuma

Belediye Başkanımız Muhammet Balta ilçeye verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor. Vakfıkebir halkının büyük bir merakla beklediği sahil projesi ile ilgili dev bir adım atıldı. Dolgu imar planı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden onaylanarak bakanlığa sunuldu.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın uzun süredir takip ettiği ve emek verdiği projelerinden birisi daha hayata geçiyor. Dolgu imar planı ile birlikte Vakfıkebir mevcut 192 bin dönümlük dolgu alanına ilaveden yeni yapılacak olan 585 bin dönümlük dolgu alanı ile birlikte toplam 777 bin dönümlük (777.000 m²) dev bir alana sahip olacak. 777 dönümlük (777.000 m²) alanda; sahil boyunca ilçemizin markası olan ürünlerin stantları, çocuk oyun bahçesi, oyun alanları, fuar alanları, açık spor alanları, kumsal ve plaj alanları, parklar, yeşil alanlar ve daha pek çok sosyal alan inşa edilecek.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Dolgu imar planımız Trabzon Büyükşehir Belediyemizden onay alarak bakanlığımıza sunulmuştur. İlçemize hayırlı olsun. Önemli ve uzun soluklu projeler sabır ve emek istiyor. Bizler Vakfıkebirimiz için gece gündüz çalışarak sağlam temellere oturmuş hizmetlerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Vakfıkebir’imizin sosyal alanlara ihtiyacı var. Sahilimizde gerçekleştireceğimiz projelerimiz bu ihtiyaca cevap vererek hem ilçe halkımız hem de yöre halkımıza hizmet verecektir. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, komisyon üyelerimize ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.