Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı ziyaret ettiler

24 Ağustos 2022 Çarşamba

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret ederek, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizdeki çalışmaların son durumu ile ilgili istişarelerde bulundular.
Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu bağlamda Sayın Bakanımızı ziyaret ederek yapım çalışmalarının planlandığı şekilde devam ettiği OSB’miz ile ilgili görüşmelerde bulunarak, desteklerini talep ettik. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı ilçem ve şahsıma adına teşekkür ediyorum” dedi.