Sancaktepe'den gelen misafirlerimizi ağırladık

23 Temmuz 2022 Cumartesi

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız, Sacaktepe Belediye Meclis Başkan Vekili Haşim İskender ve beraberindekilerle birlikte, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.

Sancatepe’den gelen misafirlerimizi belediyemizde; Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın yanı sıra AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyemiz Enver İskenderoğlu, AK Parti Vakfıkebir Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Bayraktar ve İşadamı Recep Bayraktar karşıladılar.

Sıcak karşılama ve gördüğü yakın ilgi dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Başkanımıza; Sancatepe’den getirdiği hediyeyi verdi. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü ve beraberindekileri Vakfıkebir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek ilçemiz hakkında bilgiler verdi. Başkanımız ayrıca misafirlerimize çeşitli hediyeler verdi.