Saygıyla andık

10 Kasım 2022 Perşembe

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. Yıldönümü dolayısıyla ilçemizde anma programları düzenlendi.

Hükümet binası önünde Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra Vakfıkebir Fen Lisesi Öğrenci Yurdu Salonundaki programa geçildi. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vakfıkebir Fen Lisesi Müdürü Cengiz Kasımay yaptı. Programda; şiirler okundu, daha sonra Atatürk konulu oratoryo ve koro sahne aldı. Slaytlarla Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatılması ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.