Sokak hayvanları için örnek proje

28 Aralık 2022 Çarşamba

Vakfıkebir Belediyemiz, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi ve Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından sokak hayvanlarının kış şartlarında mağduriyet yaşamamaları için örnek bir proje gerçekleştirildi.

Sokak hayvanları için sığınak ve beslenme odakları yapılarak ilçenin muhtelif yerlerine yerleştirilmesi planlanan proje için Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ve Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Korkut Hekim tarafından protokol imzalandı.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Proje ile birlikte kış şartlarında yaşam koşulları zorlaşan, sokaklarımızda yaşayan kedi ve köpekler için sığınabilecekleri barınma ve beslenme odakları imalatı yaparak ilçemiz içerisinde belirlediğimiz uygun yerlere yerleştireceğiz. Barınma ve beslenme odaklarına belirli aralıklarla yem ve su koyarak hayvanların gıda ihtiyaçlarını gidereceğiz. Projeye destek veren, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Altın’ı, Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürümüz Korkut Hekim’i, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Bekir Çobanoğlu’nu ve Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneğinin Başkan ve yöneticilerini kutluyorum” dedi.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ise, sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak olan böyle önemli ve değerli bir projenin içerisinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür projelerin sayılarının artmasını temenni etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, ayrıca Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya duyarlılığı ve projeye verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti.