Tarihin en büyük yol hamlesi

24 Kasım 2017 Cuma

Vakfıkebir İlçemizde ilçe tarihinin en büyük yol hamlesi devam ediyor. İlçede son olarak Caferli-Sekmenli-Fethiye-Rıdvanlı Mahalleleri ile ve Karadağ Yaylasına ulaşımı sağlayan en önemli ana yollardan birisi daha asfaltlandı. Yol İçişleri Bakanlığının Kırsal Alt Yapıyı destekleme Projesi (KIRDES) kapsamında Trabzon Yatırım İşleri ve Koordinasyon Başkanlığına gönderdiği ödenekle asfaltlandı.

AK Parti İlçe Başkanımız Enver İskenderoğlı ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “İlçe halkımıza verdiğimiz sözler doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlçemizin en önemli ana yollarından birisi olan; Caferli-Sekmenli-Fethiye-Rıdvanlı Mahalleleri ile ve Karadağ Yaylamıza ulaşımı sağlayan grup yolumuz, İçişleri Bakanlığımızın Kırsal Alt Yapıyı destekleme Projesi (KIRDES) kapsamında Trabzon Yatırım İşleri ve Koordinasyon Başkanlığımıza gönderdiği ödenekle asfaltlanmıştır. Ülkemizde terörle mücadele sağladığı büyük başarışlarla gurur kaynağımız olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ilimize ve ilçemize de her zaman destek oluyor. Kendisinden Allah razı olsun. Ayrıca Trabzon Milletvekillerimize, Sayın Valimiz Yücel Yavuz’a da verdikleri desteklerden dolayı ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.