Trabzonsporumuza sevgi seli

29 Ocak 2019 Salı

Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ve Vakfıkebir Belediyemiz tarafından hükümet binası önünde hamsi şölenine düzenlendi. Şölene katılan yüzlerce Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor Yöneticisi Özer Bayraktar, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Yardımcısı Hüseyin Çimşir, futbolcular Berkay Sefa ve Tunahan’ı sevgi seli ile karşıladılar.

Şölene İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, yönetim kurulu üyeleri, Vakfıkebirliler Taraftar Grubu Lideri Murat Günaydın, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıdan taraftar katıldı.

Hamsi şöleninde açılış konuşmasını yapan Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, “Öz evlatlarımızla 7 tane şampiyonluk aldık. İnşallah yine öz evlatlarımızla ve Ünal Hocamızla sekizinci şampiyonluğumuz yaşayacağız. Hocamızın kendi deyimiyle olacağız da. Bizlere her organizasyonumuzda destek olan Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya teşekkür ediyorum” dedi. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, organizasyon için Vakfıkebir Trabzonsporlular Deneği Başkanı Hasan Bahadır ve üyelerini kutlayarak başladığı konuşmasında, “Trabzonspor sevdamızdır. Siyaset üstüdür. Trabzonspor, ülkemizde onurun dik duruşun simgesidir. Hepimizin gururu, ortak değeridir. Trabzonspor’umuza sahip çıkalım destek olalım” diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, “Ben her zaman sizlerin arasındayım. Gönlüm her gün başka bir ilçede başka bir mahallede sizlerle yaşamak istiyor. Ancak yoğunluğumuz dolayısıyla ancak böyle özel zamanlarda sizlerin arasındayım. Tesislerimiz her zaman sizlere açık. Başımızın üstünde yeriniz var. Ben buraya doksan yılında geldim. Aradan geçen her günde sevgi yoğunluğu daha artarak devam ediyor. İyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun” dedi.