Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızı ağırladık

04 Mayıs 2022 Çarşamba

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun ilçemizde ağırladık.

Sayın Bakanımızı ilçemize gelişinde; TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, İlçe Kaymakam Vekili Muhammet İkis, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, belediye meclisi üyelerimiz, muhtarlarımız, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Muhtarlarımız ve partililerle birlikte Ramada Otel’de sohbet toplantısı gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu daha sonra Belediyemizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, ilçemizde ulaşım alanında yapılan, yapımı devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili bilgiler vererek desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür etti. Başkanımız Muhammet Balta daha sonra Bakanımıza çeşitli hediyeler verdi.

Belediyemizi ziyaretinin ardından ilçe merkezimizde esnaflarımızı ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu vatandaşlarımızın bayramını kutladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ilçemizde ağırladık. İlçemizde, ulaşım alanında yapılan, yapımı devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili bilgiler vererek istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza Vakfıkebirimize yaptığı ziyareti ve verdiği desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.