Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızı ağırladık

19 Nisan 2023 Çarşamba

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismaloğlu, yerli ve milli gururumuz TOOG ile birlikte ilçemize gelerek bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bakanımıza ziyaretleri sırasında TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, belediye meclisi üyelerimiz ve partililer eşlik etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismaloğlu, esnafları, sivil toplum kuruluşu başkanlarını, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Her zaman yanımızda ve destekçimiz olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismaloğlu’nun ziyaretleri son derece mutlu etti. Sayın Bakanımıza ilçemize yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.