Ulaştırma ve altyapı bakanımızı ziyaret ettiler

18 Ağustos 2022 Perşembe

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizdeki çalışmaların son durumu ile ilgili istişarelerde bulundular. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Tamamlandığında yaklaşık olarak 3 bin vatandaşımıza iş ve aş kapısı olacak olan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sayın Bakanımızı ziyaret ederek yapım çalışmalarının planlandığı şekilde devam ettiği OSB’miz ile ilgili görüşmelerde bulunarak, destek istedik. Vakfıkebirimize yapılan yatırımlarda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, verdiği desteklerden dolayı ilçem ve şahsıma adına teşekkür ediyorum. Bu görüşlerimizi yapmamızı sağlayan, her zaman yanımızda ve destekçimiz olan ilçemizin evladı TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya da şükranlarımı sunuyorum ” dedi.