Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu’nun büyük başarısı

30 Nisan 2019 Salı

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Takımı Trabzon’da yapılan İl Birinciliği müsabakalarında birinci, Artvin’de yapılan Bölge Müsabakalarında üçüncü olarak Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Akif Sarıyıldız, Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Emirzaoğlu ve masa tenisi takımında yeralan öğrenciler; Yunus Emre Kızkaban, Kerem Can Sağlam ve Mert Günaydın, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, alınan başarılardan duyduğumu memnuniyeti dile getirerek başarıda emeği geçenleri kutladı.