Vakfıkebir OSB’de arsa tahsislerine başlanılıyor

07 Ağustos 2019 Çarşamba

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nun başkanlığında, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir OSB Müdürü Duygu Sağlam ve Müteşebbis Heyet Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda arsa tahsisi ile ilgili şartlar belirlendi. Bir hafta içerisinde Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa tahsislerine başlanılacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlçemizde yaklaşık olarak 20 yıldır büyük bir hasretle beklenen, yüzlerce vatandaşımıza iş ve aş kapısı olacak olan Organize Sanayi Bölgemiz’de bacalar tütmeye hazırlanıyor. Yüce Allah nasip ederse bir hafta içerisinde arsa tahsislerine başlayacağız. Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçebilmesi için TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta ile birlikte çok büyük bir gayret gösterdik, emek verdik. Bugün geldiğimiz noktadan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimize, Büyükliman Yöremize ve Vakfıkebir’imize hayırlı uğurlu olsun. Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.