Vakfıkebir Vakfıkebir olalı böyle hizmet görmedi

26 Haziran 2018 Salı

Vakfıkebir Belediyemiz tarafından başlatılan tarihin en büyük yol hamlesi devam ediyor. 4 yılda 266 kilometre beton ve asfalt yol, 102 bin metreküp sanat yapısı (taş duvar) çalışmalarına bu yılda yenileri ekleniyor. Son olarak Güneysu Mahallesi’nde 3 kilometre beton yol döküldü.

Vakfıkebir Güneysu Mahallesi Muhtarı Ali Uludüz, “Vakfıkebir Vakfıkebir olalı böyle hizmet görmedi. Mahallemizde hiç yapılmayanlar yapılıyor. Şuanda 3 kilometre beton yol döktük. Başkanımızdan Allah razı olsun. Her sorunumuzla ilgileniyor. Çözmek için büyük gayret gösteriyor ve çözüyor” dedi. Mahallede ikamet eden Ali Muradoğlu, “Yapılan hizmetler ortada. Belediyemizin hizmetlerinde çok memnunuz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Yine aynı mahallede ikamet eden Hasan Öztürk ise, “Devletimizin başındakilere, Başkanımıza Yüce Allah güç kuvvet versin, başımızdan eksik etmesin. Biz vatandaş olarak 10 metre yol dökemeyiz. Bu kadar hizmeti hiç görmedik” şeklinde konuştu.