Vakfıkebir fıkır fıkır

05 Ağustos 2018 Pazar

6. Vakfıkebir Ekmek Kültür ve Sanat Festivalimizde yoğun bir ilgi görüyor ve büyük bir coşku yaşanıyor.

İlçemizde 11 yıl aradan sonra yapılan festivale çevre il ve ilçelerden gelen binlerce kişi katıldı. Fatma Şentürk’ün sunumu ile gerçekleşen festivalin ikinci gün konser bölümünde Cemalettin Birinci, Ferhat Sağlam, Bizim Gönül, Adnan Yılmaz ve Onay Şahin sahne aldılar.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta festivalde hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Balta, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Daha güçlü bir Türkiye için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik’te festivale katıldılar.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “2014 yılında Yüce Allah nasib, değerli halkımızın desteğiyle bu onurlu göreve seçildik. Büyük bir heyecanla ve hizmet aşkıyla yola çıktık. Hizmet aşkımıza bilgi, deneyim, tecrübe ve becerimizi katarak durmaksızın çalıştık, projeler ürettik, yatırımlar yaptık. Kısa süre içerisinde hem ilçe merkezimizde, hem mahallelerimizde büyük bir gelişime imza attık. Bugün geldiğimiz noktada; altyapı, üst yapı, yol hamlelerimizle, ilçemizin sosyal yaşamına katkı verecek projelerimizle ve kamu yatırımlarımızla ‘Cazibe ve Çekim Merkezi’ olmuş yeni bir Vakfıkebir hedefimizde büyük bir yol aldık. Yaptığımız bu hizmetlerle yöremizdeki misyonumuza ve tarihi geçmişimize yakışır bir Vakfıkebir inşa etmeye başladık.

İlçemiz tarihinin en önemli hizmetlerini yaparken Vakfıkebir’imize değer katacak çalışmalarımızı da bu hizmetlerimizle birlikte yürüttük. Bunlardan birisi de Ekmeğimizin coğrafi işaretinin alınması çalışmasıydı. Festivalimizin bugünlere kadar gelmesinde emeği olanlara, yine bugün başlayan festivalimizin organizasyonu için gayret gösteren, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.