Ceza yeme Vakfıkebir Ekmeği ye

05 Ağustos 2018 Pazar

İlçemizde bu yıl 6. Düzenlenen Vakfıkebir Ekmek Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilginç bir uygulama yapıldı.

Vakfıkebir İlçesi Karadeniz Sahil Yolunda bulunan polis uygulama noktasında durdurulan araçlara, ‘hız sınırını aştınız radara vurdunuz ceza yazacağız’ denildikten sonra sürpriz yapılarak AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanımız Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ve Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, İlçe emniyet Müdürümüz ve Oda Başkanlarımız tarafından Vakfıkebir Ekmeği ikram edildi. Önce cezaya itiraz eden ardından ekmek ikramı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan sürücü ve yolcular bu hoş sürprizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. ‘Ceza yeme ekmek ye’ sloganı ile yapılan uygulamada sürücü ve yolculara yaklaşık olarak 250 kilogram Vakfıkebir Ekmeği ikram edildi.