Vakfıkebir’e hizmet için varız

08 Şubat 2018 Perşembe

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve ilçe teşkilatı mensuplarını Vakfıkebir’in 100. Kurtuluş Yılı etkinliklerine davet etti.

HEPİMİZ BU İLÇENİN İNSANLARIYIZ

Ziyaret sırasında konuşan CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, “Ziyaretinizden mutluluk duyduk. Hepimiz bu ilçenin insanlarıyız ve ilçemizin iyiliğini istiyoruz. Siz hizmet pozisyonunda en yetkili görevde, bizlerde bu hizmetleri takip etme pozisyonundayız. Bu ziyaretlerin ilçenin sorunlarının konuşulması ve karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunulması bakımından son derece yararlı olduğunu düşünüyorum. Vakfıkebir’in arşivi konusunda yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Buna gerçekten ilçemizin ihtiyacı vardı. ”dedi.

KATKI SUNACAK FİKİRLER BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Sizleri ziyaret ederek hem kongreleriniz için hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de ilçemizin 100. Kurtuluş Yılı etkinliklerine sizleri davet etmek istedik. 2014 yerel seçimlerinde demokratik kültüre uygun çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Farklı fikirler elbette olacaktır. Ancak vatan, millet, bağımsızlık ve kutsal değerlerimiz için hepimiz aynı fikirdeyiz. Vakfıkebir Belediye Başkanı olarak her zaman söylüyorum; Bizler Vakfıkebir’e hizmet için bu makamlardayız. Herkesin belediye başkanıyım. Hizmet için tüm gücümüzle çalışırız. Sonuçta takdir halkımızındır. İlçemize katkı sunacak bir fikir üretiliyorsa bu bizim için çok değerlidir. Bizleri her davet ettiğinizde bir araya gelerek yaptığımız ve yapmayı planlandığımız hizmetler hakkında bilgiler vermeye sizin öneri ve düşüncelerinizi almaya hazırız” dedi.

GELECEK NESİLLERİMİZE MİRAS KALSIN İSTİYORUZ

CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve teşkilat mensuplarına Vakfıkebir’in 100. Kurtuluş Yıldönümü etkinliklerinin içeriği ve bu kapsamda basılan yayınlarla ilgili bilgilerde veren Başkanımız Muhammet Balta, “İlçemizin 100. Kurtuluş Yılı için bir hafta sürecek etkinlikler hazırladık. Sizleri de bu etkinliklerde aramızda görmek istiyoruz. 140 yıllık bir ilçeyiz. Dört yıldır görevdeyiz. İlçe tarihinin en büyük yol hamlesini gerçekleştirdik. Sanat yapıları inşa ettik. İlçemiz için çok sayıda proje yaptık, birçok hizmet gerçekleştirdik. Bunların yanında Vakfıkebir’in tarihi ile ilgili yazılı kaynaklar oluşturmak beni ayrıca çok mutlu etti. Bu kadar köklü bir ilçenin bir arşivinin olmaması gerçekten üzücüdür. Bu konuda İsmail Hacıfettahoğlu abimizden yardım talep ettik. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tarihi bilgi, belge, fotoğraf ve görüntülerle bir arşiv oluşturmak, bu arşivi gelecek nesillerimize miras bırakmak için gayret gösteriyoruz. Bu konuda herkesten katkı alabilmek amacıyla sosyal medya organlarımız araçlığıyla duyuruya çıktık. İnsanlarımız ilgi gösterdi, heyecan duydu, destek verdi. Katkı sunan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada bilgi, belge ve birikimi olan insanlarımızdan katkı bekliyoruz. Bu bir süreçtir ve konuda alacak daha çok yolumuz var” şeklinde konuştu.