Vakıfkebir MYO'da mezuniyet töreni düzenlendi

03 Mayıs 2019 Cuma

Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’nda 13. Dönem Mezuniyet Töreni düzenlendi. Belediye Başkanımız Muhammet Balta törene katılarak bir konuşma yaptı, dereceye giren öğrencilerin plaket ve ödüllerini verdi.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta Törende yaptığı konuşmada;

Öncelikle bu pırıl pırıl gençlerimizi yetiştiren okul müdürümüze kıymetli hocalarımıza ve idari personelimize çok teşekkür ediyorum

Çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için yemeyip yediren, giymeyip giydiren anne babalara şükranlarımı sunuyorum.

Sevgili gençler;

Şimdi mezun oluyorsunuz, hayata atılıyorsunuz. Hepiniz yepyeni bir kimliğe bürüneceksiniz. Ülkemiz sizden hizmet bekliyor.

Vakfıkebir Belediye Başkanı olarak şunu ifade etmek istiyorum ki; sizlere her zaman kapımız açıktır. Bu ilçe sizin bir yuvanız olarak kalacaktır.

Sizler ilçemizin birer fahri temsilcisi olarak yurdumuzun çeşitli köşelerine dağılacaksınız. Sizin için duamız ve beklentimiz başarılı olmanızdır.

Yolunuz açık olsun" dedi.