Valimiz İlçemizde ziyaretlerde bulundu

31 Ocak 2020 Cuma

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu beraberinde, Vakfıkebir Kaymakamlığına Vekalet eden Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon Çevre İl Müdürü Uğur Korkmaz ve Yatırım İzleme Müdürü Nesrin Öztürk ile birlikte ilçemizde ziyaretlerde bulundu.

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu ve beraberindekiler önce Hatay iline bağlı Amanos Dağlarında arazi taraması yaparken hain terör örgütü PKK tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucunda gazilik mertebesine erişen Vakfıkebirli Hemşerimiz Astsubay Çavuş Emre Çalık’ı evinde ziyaret etti.

Daha sonra Hacıköy Mahallemizde yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Binamızın inşaatında incelemeler de bulunarak Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ziyaret sırasında çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanımız Muhammet Balta, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Vakfıkebir’de önemli bir eksikliğin giderileceğini ifade ederek, bu önemli yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya bir kez daha teşekkür etti.

Son olarak Belediyemizi ziyaret eden Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile bir süre sohbet ederek Başkanımızdan ilçemiz ile ilgili bilgiler aldı. Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu’na, İl Emniyet Müdürü Alper Metin’e ve İl Çevre Müdürü Uğur Korkmaz’a Osmanlı Belgeleri’nde Vakfıkebir ve Hicranlı Yıllarında Büyükliman isimli kitaplarımızı hediye etti.