Valimiz ilçemizde incelemelerde bulundu

30 Ekim 2020 Cuma

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile birlikte ilçemize gelerek bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu. Valimize, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven, İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan ve Belediye Meclisi Üyelerimiz eşlik etti.

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu ve beraberindekiler önce Yalıköy Mahallemizde yapımı devam eden Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçesinde incelemeler yaparak çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve yüklenici firma yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra Hacıköy Mahallemizde tamamlanmak üzere olan Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemeler yapan Valimiz İsmail Ustaoğlu, Vakfıkebir Kaymakamlığını ve Belediyemizi ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Her zaman bizlerle yakından ilgilenerek destek olan Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu’na ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.