Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler

15 Kasım 2022 Salı

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Enver İskenderoğlu ile birlikte, il, ilçe ve genel merkez kongrelerini gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlçe parti binasında gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan, Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Partimizin il, ilçe ve genel merkez kongrelerini tamamladık. Kongrelerimiz yoğun katılım ve coşkulu kalabalıklarla gerçekleşti. Bu tür ziyaretlerin olması karşılıklı istişare bakımında büyük önem taşıyor. Bugüne kadar Vakfıkebirimizin hayrını olan her şeye destek olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun; “Çok genç bir yönetim kurulu oluşturmuşsunuz. Kongrelerinizin ilçemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

BİRLİKTE HAREKET ETMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Görev süresi boyunca ilçedeki tüm siyasi partilerle iyi diyaloglar içerisinde olmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Hepimizin ortak amacı hizmet etmektir. Gençlik yıllarımızda rahmetli Adnan Demirtürk abimiz ile çalışma fırsatı bulmuştum. Kendisinin gençliğimizin maneviyatının güçlendirilmesi için çok önemli çalışmaları olmuştur. Değerli abimize Yüce Allah gani gani rahmet eylesin. Vakfıkebirimizin huzura, kardeşliği ve birlikte hareket etmeye ihtiyacı var. Bizler hiç kimseyi kırmadan, ayrıştırmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Bütün siyasi partilerimize kapımız her zaman açıktır. Onlarda bizleri davet ediyorlar, gidiyoruz. Gelen tüm önerilere açığız. Hakaret içermeyen eleştirilere saygı duyuyoruz. 1992 yılından itibaren Vakfıkebir siyasetimizin içerisinde bulunuyorum. 2009 yılından itibaren ise kesintisiz olarak siyaset yapıyorum. Siyasette uyum çok önemlidir. Ne seçim döneminde nede göreve geldikten sonra enkaz edebiyatı yapmadım. Bizler eksiklikleri bilerek onları çözmek için göreve talip olduk. Hizmet ederken her zaman Yüce Allah’a hesap vereceğimizi aklımızdan çıkarmıyoruz. Seçim dönemlerinde vatandaşlarımıza hesabımızı veriyoruz. Ancak asıl hesap bu görevlerden sonra mahşerde vereceğimiz hesaptır. Başımızı yastığa koyduğumuzda vicdanımız rahat olması lazım. İnsanız eksiklikler, hatalar yapabilirsiniz. Ancak niyetiniz halis olmalıdır. Görev süremiz içerisinde hiçbir şeyi vatandaşımızdan saklayarak yapmadık. Açık ve şeffaf olmaya özen gösterdik. Önceliğimiz her zaman Vakfıkebir’in kazanmasıdır. Değişim isteniyor. Alışkanlıkları değiştirmek çok kolay olmuyor. Sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerimizle, vatandaşlarımızla hep birlikte değişim için çalışmalıyız. Büyükliman Yöremiz, yöremizden çıkan iki Milletvekilimiz ile tarihi bir ivme yakaladı. İçimizden çıkan değerlerimize sahip çıkalım. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyor kongrelerinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.