ŞUBAT 2023

BİRLEŞİM TARİH VE SAATİ : 01.02.2023 – 14.00

MECLİS BAŞKANI : Muhammet BALTA

KÂTİP ÜYELER : Havva KURT ve Yusuf SAĞLAM

Vakfıkebir Belediyesi Şubat 2023 meclis toplantısı birinci birleşimi 01.02.2023 Çarşamba günü saat 14.05’te belediye meclis toplantı salonunda Meclis Başkanı Muhammet Balta başkanlığında toplandı.

Gündemin 1. Maddesi: Açılış. Yapılmış ve yapılmakta olan işler hakkında bilgi verildi.

Gündemin 2. Maddesi: Yoklama. Başkan tarafından, isim okumak suretiyle yoklama;

Şerafettin Furuncu

Fatih Sivri

Yusuf Sağlam

Meclis üyelerinin tamamı toplantıya katıldı.

Başkan, toplantı yeter sayısının olduğu anlaşıldı, birleşimi açıyorum dedi.

Önceki birleşimde alınan kararlara ilişkin tutanakta maddi hata olmadığı görüldü.

Yapılmış ve yapılmakta olan işler hakkında bilgi verildi.

Gündemde görüşülecek madde yok. Dilek ve temenniler için söz almak isteyenler soruldu.

Meclis Üyesi Selim Alp: İstanbul’da düzenlenecek Büyükliman Derneğinin program için 11 Şubat Cumartesi günü akşamı gitmeyi düşünüyorum. Gitmek isteyen olursa birlikte gitme programı yapabiliriz.

Meclis Üyesi Ahmet Salih Birincioğlu: Pazaryerinin durumu iyi ve kötü yanlarının söylenmesi sanırım bu konun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor ve ihaleye çıkması da bizi sevindirdi inşallah bundan sonraki süreçte bitişini de görürüz.

Metin Ali Karadeniz’in evine giden yol üzerinde, sağ tarafta kalan İsmet Güllerin mevkiindeki yolun bakım onarımının yapılması. Yolun alt tarafındaki çöp konteynerinin çöp arabalarının yola inememesi nedeniyle yolun yukarısına alınmıştı. Bu duruma tepki gösteriliyor.

Büyükliman Mahallesi Yıldız Küme Evleri kısmında yapılan kanalizasyon bağlantıları sonrası yollardaki bozulmaların yapılması gerekmektedir. Teşekkür ederim.

Başka konuşma talebi olmadı.

Mart 2023 Meclis Toplantısı için 01.03.2023 Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere toplantıya son verildi. 01.02.2023

Muhammet BALTA Havva KURT Yusuf SAĞLAM

Belediye Başkanı Katip Üye Katip Üye