23 Nisan’ı coşkuyla kutladık

23 Nisan 2023 Pazar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen programlarla kutlandı.

Hükümet binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı Vakfıkebir Kapalı spor Salonunda devam etti.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın yaptı. Daha sonra öğrenciler gösterilerini sundular, şiirler okundu, yarışmalar yapıldı, halk oyunları gösterisi sunuldu. Ayrıca resim, kompozisyon ve şiir dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Programa, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.