Valimizi ilçemizi ziyaret etti

16 Haziran 2020 Salı

Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu ilçemizi ziyaret etti. Valimiz İsmail Ustaoğlu başkanlığında Vakfıkebir Ramada Otel’de yapılan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısının ardından Trabzon Valimiz beraberinde Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir Organize Bölgesi Müdürü Duygu Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Safa Akgün ve Vakfıkebir Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti üyeleriyle birlikte Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek burada incelemelerde bulundular. Valimiz ve beraberindekiler daha sonra inşaat aşamasında olan İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızı ve tamamlanan Fen Lisesi Öğrenci yurdumuzu ziyaret ettiler.